Levertijd & verzendkosten

Klantenservice

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mocht u daarover vragen hebben, dan mag u ons altijd bellen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten (inclusief BTW) bedragen:

€ 10,- voor bestellingen in Nederland
€ 15,- voor bestellingen in Belgie

Wij hanteren een vaste bezorgprijs ongeacht het aantal artikelen. Omdat we vaak te maken hebben met artikelen die gevoelig zijn voor krassen, deuken en breuken dragen wij extra zorg aan het versturen van onze artikelen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.nl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Ook kunnen wij u geen Track & Trace overhandigen. Wel mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen over de status van uw bestelling.

Neem contact op met onze klantenservice

Heeft u vragen?