BORA KOOKSYSTEMEN

BORA Basic

Bestel onderdelen

Bestel bij ons simpel en eenvoudig onderdelen & accessoires voor uw BORA kooksysteem. 

Meld reparatie

Ondervind u problemen aan uw BORA kooksysteem? Meldt u reparatie dan nu bij ons aan. 

BORA BASIC

Nieuwe manier van koken met BORA

Maak kennis met het revolutionaire BORA Basic kooksysteem - een perfecte combinatie van design en functionaliteit. Dit innovatieve systeem integreert een krachtige kookplaat met geïntegreerde afzuiging in uw aanrechtblad, waardoor een naadloos en strak kookoppervlak ontstaat. Met intelligente technologie worden dampen en geuren direct bij de bron afgezogen, wat resulteert in een frisse en aangename keukenomgeving. BORA Basic is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch en gemakkelijk te reinigen. Ontdek de toekomst van koken met het BORA Basic kooksysteem en transformeer uw keuken tot een ruimte van ongeëvenaarde schoonheid en functionaliteit.

BORA BASIC

Een compact design voor elke keuken

Uiterst stil

Altijd bijzonder stil – ook op hoge vermogensniveaus! Dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Er is geen afleiding tijdens het koken waardoor u ongestoord gesprekken kunt voeren.

Compacte afmetingen

Met zijn compacte afmetingen past de Bora nagenoeg in iedere keuken, zelfs de kleinste keukens. Door het wegvallen van de afzuigkap komt er extra ruimte vrij voor bovenkasten of andere keukendelen.

Automatische afzuigregeling

De afzuigprestaties van uw Bora kookplaat worden continue en automatisch bijgesteld aan uw kookgedrag op dat moment. U hoeft niet zelf in te grijpen voor een optimale afzuiging. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het koken.

BORA SERVICE & REPARATIE

Wij zijn de enige officiele service partner van BORA

BORA BASIC

Een greep uit onze onderdelen

BORA BAKFS Active-koolfilterset (2stuks) BHU/BIU/BFIU

 134,00

BORA BFF vetfilter RVS

 152,46

BORA BUSAE ombouwset naar luchtafvoer

 168,19

BORA BUSU ombouwset naar recirculatie BHA/BIA/BFIA

 355,74