BORA KOOKSYSTEMEN

BORA Classic 2.0

Bestel onderdelen

Bestel bij ons simpel en eenvoudig onderdelen & accessoires voor uw BORA kooksysteem. 

Meld reparatie

Ondervind u problemen aan uw BORA kooksysteem? Meldt u reparatie dan nu bij ons aan. 

BORA CLASSIC 2.0

Grenzeloze vrijheid met de BORA Classic 2.0.

Maak kennis met de volgende generatie van kookplaten met geïntegreerd afzuigsysteem - de BORA Classic 2.0. Deze indrukwekkende kookplaat combineert de tijdloze elegantie van de originele BORA Classic met geavanceerde technologie en verbeterde functies. De BORA Classic 2.0 tilt uw kookervaring naar nieuwe hoogten met zijn krachtige prestaties en ongeëvenaarde afzuigefficiëntie. Met een vernieuwd ontwerp en verbeterde bedieningselementen biedt de BORA Classic 2.0 u nog meer gemak en gebruiksvriendelijkheid in de keuken. Geniet van een kookomgeving zonder storende dampen en geuren, terwijl u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is - het creëren van heerlijke culinaire meesterwerken. Ervaar de perfecte combinatie van klassieke schoonheid en moderne innovatie met de BORA Classic 2.0 en ontdek een nieuwe dimensie van kookplezier.

BORA CLASSIC 2.0

Een compact design voor elke keuken

Automatisch afzuiging

De afzuigprestaties van uw Bora Classic 2.0 kookplaat worden continue en automatisch bijgesteld aan uw kookgedrag op dat moment. U hoeft niet zelf in te grijpen voor een optimale afzuiging. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het koken.

Eenvoudig reinigen

Onderdelen van de Bora Classic 2.0 die in aanraking komen met rookdampen, kunnen eenvoudig verwijderd en schoongemaakt worden via de instroomopening. Je stopt deze gemakkelijk in de vaatwasser.

Extra groot kookoppervlak

Door de centrale bediening van de afzuiging zijn er bij de kookvelden van de Bora Classic 2.0 geen bedieningsknoppen nodig. Zo is er altijd voldoende ruimte om gebruik te maken van al uw grote en kleine kookpannen.

BORA SERVICE & REPARATIE

Wij zijn de enige officiele service partner van BORA

BORA CLASSIC 2.0

Een greep uit onze onderdelen

BORA CKAED Instroomrooster

 258,94

BORA CKAFFE vetfilter voor Bora Classic

 179,08

BORA luchtreinigingsbox flexibel ULBF

 234,74

BORA ZIJLIJSTEN USL515 voor kookvelddiepte 515mm RVS

 148,83