BORA KOOKSYSTEMEN

BORA X Pure

Bestel onderdelen

Bestel bij ons simpel en eenvoudig onderdelen & accessoires voor uw BORA kooksysteem. 

Meld reparatie

Ondervind u problemen aan uw BORA kooksysteem? Meldt u reparatie dan nu bij ons aan. 

BORA X PURE

Maximale stijl voor uw keuken, pure perfectie.

Stap binnen in een nieuwe dimensie van koken met de adembenemende BORA X Pure. Deze meesterlijke combinatie van stijl en prestatie tilt uw keuken naar ongekende hoogten. De BORA X Pure is een waar kunstwerk, waarbij vorm en functie samenkomen in perfecte harmonie. Met zijn strakke lijnen, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie straalt de BORA X Pure pure luxe uit. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk - deze krachtige inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem levert indrukwekkende prestaties en zorgt voor een ongeëvenaarde kookervaring. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de BORA X Pure en geef uw keuken een ware transformatie. Klaar om uw culinaire reis naar een nieuw niveau te tillen? Stap in de wereld van de BORA X Pure en laat uw smaakpapillen verrassen.

BORA X PURE

Een compact design voor elke keuken

Unieke bediening

De unieke verticale slider maakt de bediening van de Bora Pure nog eenvoudiger; gewoon met uw vinger omhoog en/of omlaag vegen of het veld aantikken en klaar! Alle functionaliteiten zijn te benaderen door een simpel contact.

Uiterst stil

De stille motor van deze Bora X Pure – welke geintigreerd is in de plint – zorgt ervoor dat het kooksysteem zelfs op hoge vermogensniveaus uitermate stil is. Zo kunt u ongestoord rustig koken of gesprekken voeren.

Maximale opbergruimte

Door de geringe toestelhoogte van minder dan 200 mm en en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor bijvoorbeeld kookpannen en/of bestek.

BORA SERVICE & REPARATIE

Wij zijn de enige officiele service partner van BORA

BORA X PURE

Een greep uit onze onderdelen

BORA PUFK Vergrendeling

 11,54

BORA PULB-001 Ombouwset recirculatie inclusief filter

 352,11

BORA PULBTA Luchtreinigingsbox recirculatie telescopische uittrek

 64,13

BORA PURE PUAKF actieve-koolstoffilter

 99,95