BORA KOOKSYSTEMEN

BORA Professional 2.0

Bestel onderdelen

Bestel bij ons simpel en eenvoudig onderdelen & accessoires voor uw BORA kooksysteem. 

Meld reparatie

Ondervind u problemen aan uw BORA kooksysteem? Meldt u reparatie dan nu bij ons aan. 

BORA PROFESSIONAL 2.0

Nieuwe manier van koken met BORA

Welkom in de wereld van ongeëvenaarde culinaire prestaties - de BORA Professional. Deze krachtige kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem is de ultieme keuze voor professionele koks en veeleisende thuiskoks. Met de BORA Professional wordt koken een ware kunstvorm, waarbij perfectie en precisie hand in hand gaan. Het robuuste en functionele ontwerp van de BORA Professional is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van de culinaire wereld. Met zijn professionele kookvelden en geavanceerd afzuigsysteem biedt de BORA Professional maximale efficiëntie en controle, zodat u zich volledig kunt concentreren op het creëren van culinaire meesterwerken. Ervaar de kracht, het vakmanschap en de buitengewone prestaties van de BORA Professional en ontdek een nieuwe dimensie van koken op het hoogste niveau.

BORA PROFESSIONAL 2.0

Een compact design voor elke keuken

Modulair systeem

De Bora Professional biedt uitgebreide keuze mogelijkheden als het gaat om de kookvelden. Of u nu kiest voor een inductie, gas of tepan kookveld, de mogelijkheden met deze Bora Professional zijn eindeloos.

Uiterst stil

De stille motor van deze Bora Professional – welke geintigreerd is in de plint, zorgt ervoor dat het kooksysteem zelfs op hoge vermogensniveaus uitermate stil is. Zo kunt u ongestoord rustig koken of gesprekken voeren.

Groot kookoppervlak

Met zijn extra diepe kookplaten zorgt de Bora Professional ervoor dat u genoeg ruimte heeft om uitgebreid te koken, zelfs met 2 grote kookpannen achter elkaar. Ideaal voor elke keukenprins of prinses!

BORA SERVICE & REPARATIE

Wij zijn de enige officiele service partner van BORA

BORA PROFESSIONAL 2.0

Een greep uit onze onderdelen

BORA luchtreinigingsbox flexibel ULBF

 234,74

BORA Luchtreinigingsbox ULB3AS

 331,54

BORA UEF vetfilter RVS

 93,17