BORAONDERDELEN.NL

Wij hebben alles voor uw BORA

Met BORA kookplaat afzuiging behoort de afzuigkap tot het verleden. Het afzuigen van kookdampen en -geuren gebeurt bij een BORA afzuigsysteem namelijk niet boven, maar in of naast de kookplaat. Hoe werkt de kookplaat afzuiging van BORA? De afzuigsystemen van BORA werken allemaal volgens hetzelfde natuurkundig basisprincipe. Dit klinkt ingewikkelder dan het daadwerkelijk is.

Kookdampen en -geuren stijgen maximaal één meter per seconde. Deze kookwasem wordt door de BORA kookveldafzuiging echter met een snelheid van circa 4 meter per seconde naar beneden afgezogen. Door deze afzuigingstechniek ontstaat er een dwarsstroming. Deze dwarsstroming zorgt ervoor dat kookdampen en -geuren effectief en direct bij de kookplaat worden afgezogen. Dit in tegenstelling tot bij een afzuigkap boven een kookplaat waar etensgeuren kunnen ontsnappen om zich vervolgens door je keuken verspreiden.

Op deze website vind u alles voor uw BORA kooksysteem. Wij van De Smid Reparatie zijn de enige officiele service partner van BORA en verkopen dan ook alleen originele onderdelen.

DE SMID REPARATIE

40 jaar ervaring in witgoed reparaties

Bent u op zoek naar vakkundige reparatie voor uw BORA-apparatuur? Uw Bora Reparatie wordt uitgevoerd door deskundige monteurs van de Smid Reparatie. Ruim 40 jaar is De Smid Reparatie gespecialiseerd in het repareren van witgoed apparaten en kook apparatuur . Daarnaast kunnen zij ook uw (keuken) apparatuur inbouwen. De gecertificeerde monteurs repareren snel maar nauwkeurig.

Bij De Smid Reparatie kunt u rekenen op professionele service voor uw BORA-apparaten. Ons ervaren team van technici staat klaar om eventuele problemen met uw BORA-kookplaat of -afzuigsysteem op te lossen. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het verhelpen van storingen of het uitvoeren van algemeen onderhoud, wij bieden deskundige reparatieservices die uw BORA-apparatuur weer in optimale staat brengen. Vertrouw op De Smid Reparatie voor hoogwaardige BORA-reparaties die uw keuken weer laten stralen.

LEVERING BINNEN 48 UUR

Artikelen voor 12:00 besteld verzenden wij dezelfde dag nog.

GRATIS VERZENDING

Voor bestellingen boven 100 euro betaald u geen verzendkosten.

OFFICIEEL PARTNER

Wij zijn de enige officieel service partner voor BORA in de BeNeLux.

REPARATIESERVICE

Maak een afspraak voor uw BORA kooksysteem.