BORAONDERDELEN.NL

Eerste ingebruikname

Het is tijd om uw culinaire reis te beginnen door uw gloednieuwe BORA kooksysteem in gebruik te nemen. Deze eenvoudige gids loodst u door de essentiële stappen om uw kooksysteem voor het eerst te gebruiken, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van deze geavanceerde technologie. Van de installatie tot het instellen van de juiste kookmodi, wij staan aan uw zijde om u te helpen het meeste uit uw nieuwe BORA kooksysteem te halen. Laten we samen uw culinaire avontuur beginnen - uw keuken, uw regels, uw smaken.

Dealer- en servicemenu oproepen
  • Voorzie het apparaat van stroom.
  • Het standaarddisplay wordt weergegeven en het motorsymbool zal gedurende 2 minuten knipperen.
  • Houd het motorsymbool ingedrukt.
  • Er worden 4 invoerpunten o weergegeven.
  • Houd het motorsymbool ingedrukt en druk achtereenvolgens op de invoerpunten o. Volg hierbij de aangegeven volgorde in de video.
  • Menu-item B wordt weergegeven.

INFO
Bij de eerste ingebruikneming moet u enkele basisinstellingen (basisconfiguratie) uitvoeren via het dealer- en servicemenu.

INFO
Het dealer- en servicemenu kan tot 2 minuten na activering van het apparaat worden opgeroepen.

INFO
Bij het verlaten van het betreffende menu-item neemt het systeem de gewijzigde instellingen over en slaat deze op. INFO Hieronder vindt u meer uitleg over de menubediening en een beschrijving van de belangrijkste menu-items.

BORAONDERDELEN.NL

Video's die u verder helpen

Bij BORA staan we bekend om onze innovatieve en stijlvolle afzuigkappen die naadloos zijn geïntegreerd in kookplaten, waardoor koken een ware belevenis wordt. Maar we begrijpen dat de wereld van BORA kooksystemen soms overweldigend kan zijn, vooral als u net begint. Daarom hebben we enkele uitlegvideo's voor u gemaakt. Deze video's zijn ontworpen om u te begeleiden bij het in gebruik nemen van uw BORA kooksysteem zodat u kunt genieten van moeiteloos koken zonder compromissen.

LEVERING BINNEN 48 UUR

Artikelen voor 12:00 besteld verzenden wij dezelfde dag nog.

GRATIS VERZENDING

Voor bestellingen boven 100 euro betaald u geen verzendkosten.

OFFICIEEL PARTNER

Wij zijn de enige officieel service partner voor BORA in de BeNeLux.

REPARATIESERVICE

Maak een afspraak voor uw BORA kooksysteem.